Marathon, middag och student

I lördags var det Stockholm Marathon – tror nog ingen missat det, oavsett var man bor. Vi begav oss in jag, Helena och Ludvig och träffade upp några kompisar och tittade. Det var väl som vanligt, ungefär. Extremt mycket människor som tittade på och ca. 20 000 tokiga galningar som försökte sig runt dem 4,2 mil. Man undrar ju varför några av dem ens försöker. Dem kan ju knappt gå efter ”bara” 15 km, stackarna. Tappert vilket fall.

Ludvig försökte hänga på, men det gick sådär, han gav upp, men försökte alla fall. Mamma hängde efter.

Efter Marathon tog vi oss till en restaurang på söder, Mississipi Inn, och mötte upp Ludvigs farmor och mina två farbröder med familjer. Vi delfirade Viktor som tar studenten idag. Så snart ska jag och Ludvig bege oss till Internationella Engelska Gymnasiet för utspring. Härliga tider det där. Man minns själv vilken underbar dag det var. Minnen det.

This entry was posted in Allt möjligt. Bookmark the permalink.

One Response to Marathon, middag och student

  1. sv: ja ingen ska la behöva gå hem nyktra, om dom inte vill alltså… hehe!

    brännan e grym! nu gäller det bara att bättre på den? :)

    ni verkar haft det bra på stan.