Tråkdag

Regn, regn och regn. Har regnat konstant sedan vi klev upp. Grått och trist. Vad gör man av denna dag, tro? Inte blir det parken. Inte blev det någon träning heller. Hatar sådana här dagar. Man vill ingenting. Möjligen dra runt på ett shoppingcenter.

Vi får blicka framåt stället och tänka på något annat. Som t.ex. att Helena bara jobbar denna fredag, måndag och tisdag. Efter det har vi två månader semester tillsammans hela familjen. Helt underbart. Med andra ord innebär det att jag och Ludvig bara har dessa dagar kvar på vår ledighet tillsammans. Lite tråkigt. Fast tänk så härligt att Ludvig får vara med både pappa OCH mamma, och dessutom under sommaren – i TVÅ månader. Slår så klart högre. Jag är förvisso fortfarande pappaledig, eftersom jag tar ut dagar. Men ändå.

Två månader. Herregud vad skönt.

Tog en bild igår kväll, tycker den stämmer överens om hur en sommarkväll skall se ut.

This entry was posted in Allt möjligt. Bookmark the permalink.

One Response to Tråkdag

  1. snygg bild! :)

    här regnar också… konstant! blääh! :(
    hade jag inte jobbat när de e sånt väder så hade jag krupit ur skalet. gaaah! trist!

    sv: hur hittar man en sån ”musikvideo” överhuvudtaget? hehe! galet!