Nu ger vi oss och tar sommarlov

Äntligen, har Helena fått sitt sommarlov. Glada är vi alla tre för det. Får se hur länge det dröjer till nästa tillfälle. Dem växer inte på träd direkt…

Efter Ludvigs vila idag, tog vi bilen och plockade upp Helena på jobbet vid tretiden. Sedan åkte vi ut till ett par till oss som fått en bebis för en vecka sen. Supersöt var hon, lilla Olivia. Kan inte tänka mig att Ludvig var så liknande liten för lite drygt ett och ett halvt år sen. Tiden går så fort – den har man inte hört förr? :)

Var intressant att se Ludvigs reaktion på bebisen. Det var första mötet med en bebis. Han var väldigt försiktig och tittade mycket. Men inte först – då tittade han bara till, och sen var det inget mer med det. Han förstod nog inte att det var en liten människa. Men sen när Olivia började röra på sig och göra ifrån sig läten – vart det bra mycket mer intressant. Han kanske började förstå. Tror han kände sig stor. Så klart tyckte mamma och pappa det. Jättestor.

Nä, nu måste jag spela en fotbollsmatch på mitt xbox 360. Blir så taggad av den här VM-cirkusen. Försöker se så mycket som möjligt. Älskar fotboll – speciellt när det är VM.

Over and out.

This entry was posted in Allt möjligt. Bookmark the permalink.

3 Responses to Nu ger vi oss och tar sommarlov

 1. Jocke says:

  Bra det. Öva på så du inte får pisk igen! (fniss)
  (Btw vi måste boka in ett 12h pass så vi kan köra snart igen,grymt kul)

 2. Tomas says:

  Äh, håll din keeeft!

  Tänkte faktiskt på ett sådant pass igår när jag spelade. Förde jag över den tanken eller? :) Börja en tidig eftermiddag och köra tills man storknar.

  Tänkte inhandla Fifa 10. Nu när Fifa 11 kommer till hösten har dom sänkt priset till ynka 300 :D Yeeeman!

 3. Jocke says:

  Fan det börjar bli läskigt det här.Samma tröjjor samma tankar…osv.
  Efter matchen i går höll jag på slå på mitt X-box.(du vet jag har det gamla hihih)men vart aldrig så.

  Men yes,köra en hel jävla dag till fingrarna blöder!
  300 pix!? Saken e biff!

  Hoppas det inte hinner bli höst bara innan vi kör,kommande helger ser ju rätt körda ut med midsommar å barn som kommer å allt :(

  Men men…vipps så sitter vi där i soffan med en kall! (läsk,då jag tränar nu uuuaaaahhhh,,,45 löpning i går ooohshit! ) Nä ÖL såklart!
  Kram!