Grått, halvkallt, småduggat lite men annars en bra dag

Visserligen lite trött, men det måste vara vädret. Tror jag är lite väderberoende, fick ju trots allt sovmorgon i morse. Men Helena däremot, hurtbullen, hade bakat en kaka när jag steg upp. Den får vi vänta med att inta, får nämligen gäster över på en fika i eftermiddag.

Annars har vi varit i parken och lekt. Lite tråkigt att Ludvig inte gillar sandlådan lika mycket som jag. Tycker det är jätteroligt! Gräva tunnlar, bygga små hus eller var det kan vara. Men det kommer nog. Kastat freesbee gjorde vi också, eller jag och Helena och Ludvig skrattandes vid sidan. Sen sprang Ludvig iväg och upptäckte nya ”världar”. Pappa och mamma efter.

Vid femsnåret kommer en kompis över till mig. Då ska jag se till att en middag står på bordet. Sen kör vi Fifa 10 All Night Long.

Gött det!

This entry was posted in Allt möjligt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.