Villa söderås

Jag kan gott rekommendera Villa Söderås (Restaurang-, hotell- och konferensanläggning) ute på Lidingö. Skriver inte om det för någon sorts reklam, bara för att en vän till oss är delägare där, utan det är verkligen ett ställe värt att besöka. Yes – I mean it!
Ett helt underbart ställe precis vid vattnet, från 1912, snett emot Gåshaga. Åk ut och njut av fin utsikt och god mat.

Här kommer några bilder från i tisdags då vi var där:


Villan sett från vattnet


Utsikten från terassen där vi åt


Där sitter mina gullungar och väntar på maten


Ludvig nere vid vattnet. Hustegafjärden i bakgrunden.


Leksaker fanns det gott om

På väg hem i bilen, så nära stan men ändå så långt ut för att känna landet-känslan, susade våra tankar åt samma håll. ”Här skulle man bo” men samtidigt ”lite o-centralt, va?”. Nä, nu lämnar vi Lidingö – med bil, dock inte i huvudet…

This entry was posted in Allt möjligt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.