Årlig roadtrip

Förra veckan var vi hos BVC med Ludvig. Det var 18 månaders kontroll och vaccination. Allt gick gick bra. Ett av ”proven” var att han skulle bygga med klossar – vilket vi inte gjort direkt med honom. Jag har väl gjort det lite, men det var roligast att riva torn då. Men det klarade han galant – nu byggde han torn. Att säga några ord var inte heller några problem. Han gnällde till lite vid sticket, men försvann sedan. Kim som hon heter frågade om Ludvig börjat testa sin vilja något. Egentligen har han väl inte gjort det, tyckte vi. Men idag fick vi verkligen känna på det. Ludvig blev helt galen idag! Han skrek och stampade och sprattlade som aldrig förr – när han fick veta att vi skulle hem och äta lunch och inte leka mer i parken.  Så nu har vi fått känna på det – Big Time!

I morgon tar vi bilen och sticker söderut. Närmare bestämt Viken, utanför Höganäs, hos Ludvigs farfar. Där stannar vi ca. 1,5 vecka. Efter det ev. ett stopp i Falkenberg hos några vänner. Sedan blir det Götelaborg några dagar. Hoppas nu vädret håller i sig. Enligt vädersajterna man kollat så är det lite svalare men soligt neråt landet, men det är bara positivt. Här tycker jag att man svettas bort av att bara vara i skuggan. Vet inte, men kan man hamna i klimakteriet som 32-årig man?

Vi säger så så länge. Over and out!

This entry was posted in Allt möjligt. Bookmark the permalink.

Comments are closed.