Statusuppdatering

Jahopp, då börjar alvaret snart. I mitten av september börjar Ludvig på dagis och jag börjar jobba igen. Lite vemodigt. Blandade känslor inför detta. Att börja jobba känns faktiskt riktigt kul men samtidigt tråkigt att inte vara hemma med Ludvig. Men ändå en nytändning på något sätt. Pank säger det väl så är man inne i vardagen. Lämna på dagis, hämta på dagis, laga mat, natta och göra något innan det är dags att krascha i säng, möjligen i ren utmattning. Tur att vi är två om detta. Stackars alla ensamstående som måste göra allt själv.

Till helgen kommer Ludvigs farfar och hans Anita upp hit för en veckas boende i vår lägenhet. Vi flyttar tillfälligt ut till farmors lägenhet (hon är utomlands). Det ska läggas klinkers i hallen, småfixas lite. Det är ju trots allt en bostadsrätt nu. Bort med allt som har i material plast att göra. Men det ska bli kul. Några erfarenheter rikare hoppas jag på.

Nu dags att hämta klinkerskäraren som jag hyrt över helgen.

På återseende.

This entry was posted in Allt möjligt. Bookmark the permalink.

3 Responses to Statusuppdatering

 1. Hoppas renoveringen gått bra och att ni får en härlig helg! :)

 2. sv: Ja den är riktigt bra faktiskt. :)

  Hur känns det att börjat jobba igen nu då? Själv fick jag bara 2 veckors sammanhängande semester, så han väl typ aldrig landa i ledigheten… :/

  Hoppas helgen varit bra!

 3. sv: ja de utan tvekan samma här… kommer knappt ihåg senast jag läste en bok… :)

  visning? ska ni flytta? hos oss var det rätt lugnt, jag jobbade extra på nattjobb så Jason och Mia var hos mormor och morfar… så jag får sova ut lite. hehe.

  vardag är rätt gott ändå, rutiner tycker jag att man mår bra av… plus att man blir mer effektiv på nått sätt. :) Har haft lite ströd-semesteragar nu plus tar den sista veckan då vi ska flytta till hus. :)

  Ha de gott!