Om

Jag har bloggat fram och tillbaks sedan några år men kände att det inte hanns med eller var riktigt kul längre, hade inget att skriva om. Allt går ju upp och ned. Helena började blogga efter Ludvig kom till världen, hon fick inspiration från allt möjligt och intresserade sig för nya saker.  Och själv fortsatte jag jobba, hade inget direkt behov att skriva av mig eller intressera eller vad det nu var. Men NU när jag är hemma med Ludvig fick jag tillbaks känslan att det vore kul att skriva av sig om vad som händer under ”ledigheten” och dylikt. Riktigt kul!

Så vem är jag. Jo. Tomas heter jag, 32 år fyllda, och bor i Hammarby Sjöstad med min hustru Helena, katt och son. Jobbar som IT-konsult sedan 2000. Intressen så klart Ludvig som föddes i december -08, fotografering, god mat, goda viner, roliga annorlunda ölsorter och bilar. En helt vanlig kille med andra ord.

One Response to Om

  1. Tobias östberg says:

    Hej, skriver en artikel för en föräldratidning om pappagrupper. Söker några pappor som gått en för att höra vad de tyckte. Har du gått och vill du isåfal svara på tre korta frågor?